Sale!

Magnesium olie

Artikel 5 van 8
€ 12,95 € 10,00 (inclusief btw)

Magnesiumchloride in vloeibare vorm: dat is deze olie. In tegenstelling tot de badkristallen kun je deze olie zo op je huid sprayen. De magnesium is opgelost in water, wat zorgt voor een olieachtige substantie. Het brengt makkelijk aan en je doet er erg lang mee!

Handig om te weten

Magnesium neem je het beste op via je voeten, je oksels en je buik. Je kunt daarom de olie het beste op één van deze plekken sprayen. Heb je kramp of spierpijn? smeer dan wat olie op je de betreffende plek. Voor je het weet ben je van je kramp of spierpijn af. 

Gebruik dagelijks 15 tot 20 sprays voor onderhoud aan je lichaam en magnesiumbalans. Laat het minimaal 10 minuten inwerken. Daarna kun je het afspoelen of afvegen. Het is normaal dat het licht prikt of tintelt. Dat betekent dat de magnesium wordt opgenomen. 

Zechsal magnesiumolie is de hoog geconcentreerde vloeibare vorm van magnesiumchloride, opgelost in water. Het wordt magnesiumolie genoemd omdat het olieachtig aanvoelt. Magnesiumolie is uitermate geschikt om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. Handig en voordelig in gebruik, voor het hele lichaam.

Inhoud: 100 ml

© 2020 - 2024 Insideoutmassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel