Sale!

Face Oil Day - 30 ml

Artikel 8 van 23
€ 22,50 € 20,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Deze Faceoil Day is speciaal bedoeld voor overdag. Met gouden jojoba-olie die snel intrekt en een matte glans geeft. Daardoor kun je het prima gebruiken in combinatie met make up. De frambozenolie in deze mix heeft van nature een beschermende UV-filter.

Deze Faceoil Day heeft de frisse geur van mandarijn door de toevoeging van de etherische olie rode mandarijn. Deze etherische olie is niet alleen voor de geur, maar ook voor de verzorgende werking op je huid.

Waarom een Faceoil in plaats van een dag-of nachtcrème? De meeste crèmes bestaan voor meer dan 70% uit water. Water dat je huid helemaal niet kan opnemen en dat dus niets voor je huid doet. Van de overige 30% gaat een deel naar de emulgator die ervoor zorgt dat de crème een crème blijft en niet uiteen valt in water en oliën en dan heb je ook nog een goed conserveermiddel nodig om ervoor te zorgen dat het een tijd goed blijft. Het percentage werkzame stoffen dat dan overblijft is behoorlijk laag.

De Faceoils van Loveli bestaan voor bijna 100% uit pure oliën. Er is alleen vitamine E toegevoegd als antioxidant. De Faceoil Day is samengesteld uit 6 supermooie oliën die samen zorgen voor pure bescherming en verzorging.

Gebruiksaanwijzing
Een paar druppeltjes zijn al genoeg voor je gezicht en je hals en zelfs decolleté als je het door wil trekken. Gebruik de gezichtsolie na de Facewash en de Facemist. De Faceoil Day is vooral bedoeld voor overdag. Gebruik voor ‘s nachts liever de Loveli Faceoil Night.

© 2020 - 2024 Insideoutmassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel