Hi! Ik ben Gertrude, een stadsmeisje dat woont in een dorpje op de VeGertrude Mulder is eigenaresse van Insideout Naturalsluwe. Al een aantal jaar run ik mijn succesvolle massagepraktijk Insideout Massage. Ik help je graag om lekker in je vel te zitten door middel van massage. Al snel merkte ik dat ik in mijn praktijk veel voor mensen kan betekenen. Maar eenmaal thuis is het toch moeilijk om die ontspanning vast te houden. Thuis wordt je veel afgeleid en zijn er altijd andere dingen die moeten gebeuren. Die voorrang krijgen op jouw behoefte aan me-time, ontspanning, tijd voor jezelf. Terwijl het toch zo belangrijk is...

Opladen door ontspanning
Daarom wil ik meer doen en het echt makkelijk maken voor je. Ik wil je helpen om in het comfort van je eigen huis je eigen moment te pakken. Die ontspanning op te zoeken. En zo op te laden om de stress en sleur van de dag weer aan te kunnen. Het geeft je zoveel meer energie als je die tijd bewust pakt.

Goed voor jou en goed voor de wereld
Naast ontspanning en tijd voor jezelf vind ik het ontzettend belangrijk dat we geen afbreuk doen aan de natuur, aan de wereld om ons heen. Alle producten die je daarom hier vindt, zijn goed voor je. Voegen iets toe aan je lichaam èn aan de planeet. Zo komt alles uit Nederland of België en zitten er geen stoffen in die hormoonverstorend zijn. Sterker nog; er zitten alleen maar stoffen in die goed voor je zijn. Plasticvrij en zoveel mogelijk biologisch en uit de natuur. Kortom; goed voor jou en goed voor de wereld. 

Is dit je eerste keer in de webshop? Gebruik dan de code YOUREANATURAL en krijg 10 % korting op je eerste bestelling!

Liefs Gertrude 

 

© 2020 - 2024 Insideoutmassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel