Bezorg- en levertijd

De bestellingen worden iedere dinsdag en iedere vrijdag verzonden. De verzending wordt verzorgd door DHL.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn voor een pakket 6,45 euro. Voor een brievenbuspakket zijn de kosten 4,95 euro. De bestellingen die bezorgd moeten worden in Ede of Lunteren bezorgen we gratis thuis. In je winkelmandje zie je de verzendkosten die wij in rekening brengen.

Bezorgadres

Insideout Massage bezorgt in heel Nederland waar DHL het toelaat. Als er niet geleverd kan worden op een bepaald adres, zal DHL het afleveren bij het dichtstbijzijnde pakketpunt.

Bezorgen

DHL biedt je pakket twee keer aan op het bezorgadres. Als je niet thuis bent, wordt je pakket bij de buren afgegeven. Als je niet wilt dat je pakket bij de buren wordt afgegeven, kan je ons dit – direct na het plaatsen van je bestelling – per e-mail laten weten, dan vermelden wij dit op je pakket. Als het DHL na twee pogingen niet lukt om je pakket te bezorgen, sturen zij het door naar een postkantoor bij jou in de buurt.

Retourneren

Normaal gesproken mag je je pakket (binnen 14 dagen na ontvangst) uiteraard retourneren. Stuur daarvoor eerst een mail naar info@insideoutnaturals.nl met daarin de reden en wat je terug wilt sturen. We verschaffen je per mail een retourneernummer met het adres waar het pakket naartoe gestuurd mag worden. Retourneren is op eigen kosten en risico.

Ruilen

Artikelen mogen geruild worden mits het artikel nog in dezelfde staat is en de verpakking niet beschadigd is. Stuur daarvoor een mail naar info@insideoutnaturals.nl met de staat van het artikel en om welk product het gaat. We verschaffen je per mail de procedure voor het ruilen.

Is het artikel bij ontvangst beschadigd of heb je een klacht?

Wij doen uiteraard altijd ons uiterste best om je bestelling goed naar je op te sturen. Mocht het toch voor komen dat je bestelling niet compleet of beschadigd is, neem dan contact met ons op via info@insideoutnaturals.nl. Wij helpen je graag verder!

Hoe ontvang je je geld terug na een retourzending?

Je retourzending wordt bij ontvangst door ons gecontroleerd. Het totaalbedrag van de creditfactuur wordt teruggestort op de bankrekening waarmee je betaling heeft plaatsvonden. Doorgaans doen wij dit binnen vijf werkdagen, maar houd wel rekening met een mogelijke verwerkingstijd van drie weken.

De klantenservice van Insideout Massage is bereikbaar op info@insideoutnaturals.nl en reageert doorgaans binnen 24 uur. Uiteraard reageren we zo snel mogelijk bij urgente e-mails.

© 2020 - 2024 Insideoutmassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel