Hoe het allemaal begon...

2020 stond nou niet bepaald in het teken van rust en ontspanning. Gezond blieigenaar Insideout Naturalsjven en vooral niet teveel in aanraking komen met wat of wie dan ook, dat was het allerbelangrijkste. Voor mij was het een heel ander jaar dan voor de meesten. Ik werd moeder aan het begin van 2020 en dat tekende mijn jaar. Op meerdere vlakken. 

Help! Wat heb ik nodig? 

Met mijn moederschap brak ook een periode aan waarin ik niet zo lekker in m'n vel zat. Alles was nieuw en ik moest aan alles wennen. Mijn wereld stond op z'n kop. Ik deed m'n best om niet alleen voor mn dochter te zorgen, maar ook voor mezelf. Maar zoals alles dat nieuw is, ging dat met vallen en opstaan. Ik was niet zo fit en ik had last van allerlei ontstekinkjes. Zo heb ik 5 keer (!) rondgelopen met een dik oog dat jaar. Uiteindelijk liet ik mijn ogen checken op oogontsteking. En toen was ik was klaar mee. Rigoureus gooide ik alle verzorgingsproducten en make-up spulletjes de prullenbak in. Ik ging het helemaal anders doen. Ik zou wel even kijken welke verzorgingsproducten wel goed waren voor m'n huid. Dan ging ik dat bestellen. Boy, was I wrong! Ik begaf me in een wereld die bol stond van marketingtermen, onduidelijke claims en ingrediënten. Ik snapte er niets van. Hoe ging ik hier ooit m'n weg in vinden? 

Jouw gids in de wereld van verzorgingsproducten

Toen is dit blog en deze webshop begonnen. Mijn zoektocht vind je hier terug. Dit blog en deze webshop is een combinatie van alles wat je nodig hebt om te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen. En tegelijkertijd is het een zoektoch naar hoe alles wat je op je smeert zo goed mogelijk voor jezelf en voor de wereld kan zijn. In de webshop tref je producten aan waar ik 100 % achter sta. Ze zijn niet perfect, maar ze doen wat ze beloven. Het zijn net mensen... Alles op dit blog zijn mijn bevindingen. Die van jou kunnen anders zijn, dat mag. Ik vind het vooral belangrijk om openheid van zaken te geven. En je gids te zijn in deze overweldigende wereld. 

Liefs, G.

 

© 2020 - 2024 Insideoutmassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel