Duurzaamheid is een heel breed begrip. Maar voor ons is het mega belangrijk. We moeten namelijk goed zorgen voor planeet waar we op leven. En daar zijn we niet zo heel goed in. Welke stap je ook neemt om je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken: alle kleine beetjes helpen. 

Hoe wij omgaan met duurzaamheid
Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat betekent in de praktijk dat alle merken waar wij mee samen werken, gescreend zijn op hun ingrediënten en het productieproces. Voor zover wij dat kunnen beoordelen hebben de merken jou en de planeet op nummer 1 staan. De producten zijn zoveel mogelijk biologisch, doen geen afbreuk aan de natuur en er zitten geen hormoonverstorende stoffen in. In de volksmond noemen we dat ook wel 'natuurlijk' al zijn wij niet zo'n fan van dat woord. Weten waarom? Check deze blog. Bovendien gebruiken we geen plastic bij het versturen van je bestelling en doen we dat zo milieuvriendelijk mogelijk. We houden onze impact op de natuur zo klein mogelijk. 

Duurzaamheid is voor iedereen anders
Toch beseffen we ook dat het begrip 'duurzaamheid' voor iedereen anders is. We werken aan alle mogelijke vlakken zoveel mogelijk aan een betere wereld. Maar het kan zijn dat jij daar anders naar kijkt. Dat mag. We vinden het interessant om te horen hoe jij ernaar kijkt en willen leren van anderen. Bovendien verandert de tijd ook. Wat nu goed is voor het milieu kan volgend jaar anders zijn. Kortom; heb je hier vragen over? Heb je tips om deze planeet nog net een beetje mooier te maken? Ken jij een merk dat hier absoluut thuis hoort? Laat het gerust weten. Stuur een mailtje naar info@insideoutnaturals.nl of vul het contactformulier in!

 

© 2020 - 2024 Insideoutmassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel