Disclaimer

Insideout Massage (Kamer van Koophandel: 68159056), hierna te noemen Insideout Massage, verleent u hierbij toegang tot www.insideoutnaturals.nl (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Insideout Massage behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Insideout Massage spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Insideout Massage.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Insideout Massage. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Insideout Massage nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Insideout Massage.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Insideout Massage, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

© 2020 - 2024 Insideoutmassage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel